Продукти от новата марка на Parkmart супермаркет Ферми в Парка

Собствена Марка Фермерски Продукти в Parkmart Супермаркети

За да сме сигурни, че ви даваме най-доброто

ФЕРМИ В ПАРКА

Запознайте се с нашата нова собствена марка фермерски продукти, които можете да пазарувате от нашия онлайн супермаркет или на място в магазините ни в София, Варна и Бургас.

Създадохме "Ферми в парка" с мисълта за нашите клиенти и в стремежа си да отговорим на постоянно нарастващото търсене на чиста и качествена храна. За да сме сигурни в качеството, което предлагаме, се решихме на тази сериозна стъпка и вече сме готови да ви представим първите продукти от линията - месни специалитети, изработени от 100% чисто българско месо, следвайки най-добрите производствени практики. Не използваме изкуствени овкусители и оцветители, подбираме микс от натурални подправки. Производството и опаковането на продуктите се случва в защитена среда. Животните се отглеждат в екологично чист район, в подножието на Рила планина и се хранят изключително с естествена храна.

 Месни продукти от марката Ферми в Парка от Parkmart супермаркет

Защо "Ферми в Парка"?

От създаването на първия супермаркет Parkmart във Варна, ние се придържаме към концепцията за пазаруване, което е приятно и ни носи удоволствие, като разходка в парка. Интериорът, стилът и атмосферата в нашите магазини са изцяло подчинени на тази идея. И ако паркът е за нас място, където да сме близо до природата, то фермата е място, където храната се произвежда по начин, възможно най-близък до естествения - свободно гледани животни, чисти пасища, планински въздух и слънце, автентични рецепти и подправки.

Затова и се спряхме на името - защото искаме да поднесем автентични и чисти храни с гарантиран произход и приготвени по традиционни български рецепти, в уюта и спокойствието на нашите магазини или на вашия дом, с онлайн поръчка.

 Месни деликатеси на марката Ферми в Парка - собствена линия продукти на Parkmart супермаркети

Кои са Фермите в Парка?

Решението да стартираме своя собствена марка фермерски продукти е базирано на натрупания опит и желанието на нашите клиенти да получават безупречно качество. Ние работим с голям брой ферми, мандри и земеделски стопанства от всякакъв калибър и от всички краища на страната. Познаваме тяхната работа, предизвикателствата и трудностите, които срещат. Затова направихме сериозно проучване, преди да се спрем на производители, на които да доверим нашите продукти.

Оценихме ги според интереса на клиентите към техните изделия, гаранциите за качество и произход на суровините, възможността да ни осигуряват достатъчни обеми продукция. Вярваме, че избрахме най-добрите, за да можем да осигурим качеството, което клиентите ни заслужават и изискват от нас.

Разбира се, Фермерските щандове в Parkmart ще продължат да предлагат и останалите фермерски стоки от нашия асортимент, както и досега.

 Крави на свободна паша от Кравеферма, осигуряваща месо за продуктите с марка

"Ферми в Парка" - традиционен български вкус и 100% натурални съставки

Разработихме "Ферми в Парка" като собствената марка продукти на Parkmart с идеята да създадем бранд, който да дава увереност на клиентите, че купуват стоки с гарантирано качество. Възлагайки производството на внимателно подбрани ферми и мандри, ние разчитаме на консистентен краен продукт и спазване на нашите изисквания към суровините и процесите на обработка, за да можем да оправдаем доверието, което ни гласувате, когато пазарувате при нас.

Опитайте продуктите с марка "Ферми в Парка" от Parkmart супермаркет във София, Варна, Бургас