ЧИЙЗКЕЙК С ПЛОДОВЕ

ЧИЙЗКЕЙК С ПЛОДОВЕ

icon

ПРОДУКТИ: 100 гр. фини овесени ядки,  50 гр кокосово брашно, 50 гр брашно от кашу, 15 гр био какао, 80 гр кокосово масло, 100 мл. кленов сироп

За крема: 500 гр маскарпоне, 2 бр банани, 200 гр ягоди, 30 гр кашу, 80 гр ягодово сладко и плодове за декорация.

 

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ: В купа смесете фините овесени  ядки, кокосовото брашно, брашното от кашу и био какаото. Разбъркайте добре и към сместа прибавете кленовия сироп и кокосовото масло. Сместа разпределете в 4 или 5 чаши в зависимост от размера им. Притиснете хубаво и оформете основата, след което поставете чашите в хладилника за 15-20 мин. През това време в купа пасирайте бананите до гладко пюре и прибавете към маскарпонето като разбъркате много добре с помощта на миксер. След което получения крем разпределете върху основите в чашите и върнете в хладилника за още 2 часа. Извадете и гарнирайте с ягодово сладко, пресни ягоди, кашу и мента по желание.

Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави
Зареждам...
добави