Parkmart супермаркет София ЦУМ

Първият магазин от веригата премиум супермаркети Parkmart в София отваря врати в ЦУМ

След успешните проекти във Варна и Бургас, вече можем да се похвалим и с нашия първи обект в столицата. Локацията е в самия център на града, в сградата на ЦУМ - познато и достъпно място за жителите и гостите на София.

Parkmart ЦУМ разполага с 1000 кв.м. търговска площ, обособена в различни тематични зони, където всеки ценител на добрата храна да открие своите любими продукти.

Модерен градски стил

Интериорът на магазина е издържан в типичния за веригата модерен градски стил, със силно присъствие на естествени материали и елементи от околната среда, които да създават усещането за уют и близост до природата.

Както във всички наши магазини, акцентът и тук е поставен върху удобството на пазаруващите, просторните и добре подредени търговски площи, чистотата и първокласното, но ненатрапчиво обслужване.

Огромен избор от качествени хранителни продукти

В тази приятна обстановка клиентите на Parkmart премиум супермаркет могат да открият огромен избор от качествени хранителни продукти и стоки за дома. Нашата мисия е да предложим широка гама елитни маркови артикули, с които да задоволим и най-изтънчения вкус. Затова магазините ни се превръщат в любимо място за пазаруване на ценители гастрономи и запалени кулинари, които могат да открият тук и най-екзотичните съставки за своите готварски приключения.

card-image

Прясно изпечено кафе

Още на входа ще ви посрещне ароматът на прясно изпечено кафе от щанда на Cafemag, където освен, че можете да си вземете напитка, ще откриете всичко, свързано с консумацията на кафето. Срещу него е So fresh - домът на здравословните сокове, сандвичи, салати, супи и десерти. Следващата крачка ще ви въведе в самия супермаркет, където ухае на току що изпечен хляб от пекарната Пармаксъзов.

card-image

Предимство на родните производители

Това, което отличава Parkmart като премиум супермаркет, е че даваме предимство на родните производители на първокласни хранителни продукти - ферми, мандри и земеделски стопанства, които отдават по-голямо значение на качеството, отколкото на количеството. Постоянно търсим и привличаме нови български производители на екологично чисти продукти, за да ви предложим храна с уникален вкус и здравословни качества.

card-image

Елитни деликатеси от цял свят

Редом с най-доброто от българските фермери предлагаме и богато разнообразие от елитни деликатеси от цял свят. Руски и украински продукти от Берьозка, висококачествени сирена, месни специалитети, паста и сосове от европейската верига Le Plaisir de vivre, отбрано телешко и говеждо месо - Dry Ager, Black Angus, Kobe, предложения от азиатската, мексиканската, иберийската и други чуждестранни кухни.

card-image

Правилното питие за всеки повод

Понеже една гурме вечеря не може да бъде съвършена без подходящите напитки, Parkmart предлага и изключително богато зареден щанд за алкохол - огромен избор на вина, високоалкохолни напитки от водещи марки, крафт бира - няма начин да не откриете правилното питие за всеки повод. В допълнение можете да изберете и качествени тютюневи изделия и аксесоари.

card-image

Parkmart Супермаркет ЦУМ

В близко бъдеще Parkmart Супермаркет ЦУМ ще продължи да се развива и да радва своите клиенти. Очаквайте много скоро откриването на топла витрина за готова храна, както и Sushi Corner с прясно приготвено суши за консумация на място или за дома. Предстои да стартира и онлайн магазинът, който ще даде възможност на столичани и гостите на София да пазаруват премиум продукти с доставка до адрес.

Заповядайте в новия Parkmart Супермаркет ЦУМ всеки ден, от 08:00 до 22:00 ч.